ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

29 Απρ 2011

Ο ομοφυλόφιλος και τοξικομανής μουσικοσυνθέτης, τραγουδιστής κ. Έλτων Τζών που δήλωσε ότι ο Χριστός μας ήταν (φευ!) ομοφυλόφιλος ήταν κι αυτός επίσημος προσκεκλημένος! ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΙΣΧΗ, ΑΙΔΩΣ Ω! ΑΝΑΚΤΕΣ! - ΙΙ

Ο ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ


Με κάθε επισημότητα και με μικρές παρασπονδίες στο πρωτόκολλο των ανακτόρων τελέστηκε σήμερα η τελετή του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ- Κάθριν Μίντλετον στο αββαείο του Ουέστμινστερ, παρουσία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και περίπου 1.900 καλεσμένων.

Ανάμεσά τους, περίπου 40 μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών, διασημότητες όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Έλτων Τζών αλλά και απλοί πολίτες. Αντίθετα, ηχηρή ήταν η απουσια του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και των πρώην πρωθυπουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και πρώην αρχηγών των Εργατικών, Τόνι Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν, τα ονόματα των οποίων δεν συμπεριελήφθη στη λίστα των καλεσμένων
Ποιός είναι όμως ο Έλτων Τζών

Ας διαβάσουμε εδώ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=10431030

Το... «ανάθεμα» στον διάσημο Βρετανό τραγουδιστή Ελτον Τζον, που δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό «Parade» ότι ο Χριστός ήταν ομοφυλόφιλος, ρίχνουν οι μητροπολίτες Καλαβρύτων Αμβρόσιος και Πειραιώς Σεραφείμ.

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του blog, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων κάνει λόγο για άνθρωπο με «κουσούρια» και για «κατακάθι της κολάσεως». Ο κ. Αμβρόσιος μάλιστα παραθέτει και μια φράση πιστού, με την οποία όχι μόνο συμφωνεί, αλλά και... επαυξάνει: «Να σαπίσει το στόμα του!», είπε για τον Ελτον Τζον ο συνομιλητής του κ. Αμβροσίου και εκείνος προσθέτει «αμήν, από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί!»

Ο Βρετανός τραγουδιστής δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό «Parade» ότι ο Χριστός ήταν ομοφυλόφιλος, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων μάλιστα υπερασπίζεται την άποψή του, λέγοντας: «τι θα εκάναμε π.χ. αν κάποιος έθιγε την τιμή και την υπόληψη του πατέρα μας ή της μάνας μας; Θα παραμέναμε σιωπηλοί, αν έλεγε τον πατέρα μας π..... ή τη μητέρα μας π......, τις γνωστές αισχρές λέξεις, που δεν μου επιτρέπεται ούτε να τις γράψω; Ακόμη και εγκλήματα έχουν σημειωθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις. Είναι τα εγκλήματα τιμής, συχνά κατά το παρελθόν στην ανθρώπινη κοινωνία, τότε που οι άνθρωποι έλεγαν, ότι «η τιμή, τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει!»».
Μάλιστα, ο κ. Αμβρόσιος επικαλείται και το παράδειγμα του Προφήτη Ηλία που «από ιερή αγανάκτηση ωθούμενος, κατέσφαξε τους οκτακόσιους πενήντα ιερείς του Βάαλ και της Αστάρτης, ο δε Θεός τον εδικαίωσε».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος συχνά εκφράζει «σκληρές» θέσεις κατά της ομοφυλοφιλίας. Ο κ. Σεραφείμ μάλιστα αναφέρεται και στον γάμο του τραγουδιστή με τον επί χρόνια σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις κάνοντας λόγο για «άθεσμο» γάμο.
«Η εφιαλτική, εμετική και εν ταυτώ χυδαία και βάναυσα αποκρουστική δήλωσις του Βρετανού ομοφυλόφιλου ποπ συνθέτη, μουσικού, Elton John, στο περιοδικό Parade των Η.Π.Α., ο οποίος έχει τελέσει και σχετικό άθεσμο «γάμο» μετ’ άρρενος και ο οποίος κατά τη συνήθη μέθοδο των πρωτογόνων λαών που απέδιδαν στο Θείο τα προσωπικά των πάθη και τις δικές τους αισχρότητες και διαστροφές, απεπειράθη να προσβάλει το θεανδρικό πρόσωπο του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού» αναφέρει ο μητροπολίτης Πειραιώς.
Η δήλωση καταλήγει ως εξής: «Δικαιώνει απολύτως τον γνωστό εις την εγκληματολογική επιστήμη ορισμό περί του ψυχισμού του αρρενοθήλεος του μεγίστου Ιταλού εγκληματολόγου Καίσαρος Λομπρόζο, ο οποίος και γνωμοδότησε ότι ο αρρενοθήλυς κέκτηται «τον δυναμισμό του άρρενος και τη μοχθηρία του θήλεος, δεν έχει ουδεμία ηθική αναστολή και ουδέν μεταφυσικό ιδεώδες»».
Να σημειωθεί ότι για τη συνέντευξη του Eλτον Τζον είχε αντιδράσει και ο μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως Νικόλαος, της Εκκλησίας της Βουλγαρίας, λέγοντας: «Το γεγονός ότι τα παγκόσμια μέσα προβάλλουν τέτοιες διαστρεβλωμένες απόψεις φανερώνει το πόσο βαθιά ο σύγχρονος κόσμος βυθίστηκε στην αμαρτία».

Σε αμερικανικό περιοδικό
Τι δήλωσε ο διάσημος Βρετανός
«Ο Χριστός ήταν ένας συμπονετικός, πανέξυπνος ομοφυλόφιλος που κατανοούσε τα προβλήματα του κόσμου» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής σερ Ελτον Τζον στο αμερικανικό περιοδικό «Parade». «Προσπάθησε να είσαι λεσβία στη Μέση Ανατολή και είσαι σχεδόν νεκρή» είπε στην ίδια συνέντευξη.
Ο συνθέτης και τραγουδιστής Ελτον Τζον έχει πουλήσει στις σχεδόν τέσσερις δεκαετίες της καριέρας του πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους και θεωρείται ένας από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών.
Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις στο δημαρχείο του Ουίνδσορ, βάσει του τότε θεσπισθέντος νόμου που επέτρεψε την πολιτική ένωση ατόμων του ίδιου φύλου στη Βρετανία.

Περισσότερα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BB%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%A4%CE%B6%CF%89%CE%BD