ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

13 Αυγ 2014

Ο Κωνσταντίνος (τέως βασιλεύς) παραθερίζει στην Ελλάδα. (Εγέρασε κι αυτός και βαστά μπαστούνα). Καλόν είναι που δεν δημιουργούνται πια προβλήματα με τις επισκέψεις του στην Ελλάδα και καλό είναι που μπορεί πλέον ελεύθερα και επισκέπτεται την χώρα της οποίας κάποτε ήταν βασιλεύς. Ούτως ή άλλως ουδείς αμφισβητεί πλέον τη μορφή του πολιτεύματος. Όλα τα παλιά ας τα κρίνει ο Ιστορικός τους μέλλοντος.
Ο  (τέως βασιλεύς) Κωνσταντίνος είναι στο Λεωνίδιο Πελοποννήσου αυτές τις ημέρες (από τις 3 Αυγουστου) όπου έφτασε με το εντυπωσιακό ξύλινο σκάφος του την "Αφρόεσσα", συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα Μαρία, τον γιο του Νικόλαο με τη σύζυγό του Τατιάνα, τον γιο του Φίλιππο, τις κόρες του Θεοδώρα και Αλέξια με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, και τα εγγόνια του. Ο Κωνσταντίνος, ήταν πολύ απλός και ευγενικός με τους ανθρώπους που τον υποδέχτηκαν στην προβλήτα του λιμανιού, καθώς και τους θαμώνες της Πλάκας που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Η εκλεκτή παρέα, αφού δείπνησε σε εστιατόριο της περιοχής, αναχώρησε γύρω στα μεσάνυχτα για το Πορτοχέλι.

Καλόν είναι που δεν δημιουργούνται πια προβλήματα με τις επισκέψεις του στην Ελλάδα και καλό είναι που μπορεί πλέον ελεύθερα και επισκέπτεται την χώρα της οποίας κάποτε ήταν βασιλεύς. Ούτως ή άλλως ουδείς αμφισβητεί πλέον τη μορφή του πολιτεύματος. Όλα τα παλιά ας τα κρίνει ο Ιστορικός τους μέλλοντος.