ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

8 Σεπ 2014

Η Σοφία (Ελληνίδα Βασίλισσα της Ισπανίας) αδελφή του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου ζητά τώρα ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Και πως να μην τον ζητήσει όταν αυτό το χουμάσι (ο Χουάν Κάρλος) είχε 1.500 ερωμένες και από παντού ξεφυτρώνουν τώρα ΕΞΩΓΑΜΑ. Ακόμα διαδίδονται φήμες περί αποπλανήσεως της πριγκίπισσας Νταϊάνα και άλλα βασιλικά μυστικά.


Η Σοφία (Ελληνίδα Βασίλισσα της Ισπανίας) αδελφή του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου ζητά ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Και πως να μην τον ζητήσει η καημένη όταν αυτό το χουμάσι, ο Χουάν Κάρλος είχε 1.500 ερωμένες και από παντού ξεφυτρώνουν τώρα ΕΞΩΓΑΜΑ. Ακόμα διαδίδονται φήμες περί αποπλανήσεως της πριγκίπισσας Νταϊάνα και άλλα βασιλικά μυστικά.

 

Η συγγραφέας Pilar Eyre αναφέρει ότι το ειδύλλιο του Χουάν Κάρλος με τη Νταϊάνα ξεκίνησε το 1986 στο θερινό ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα, όπου ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασαν τις διακοπές τους μαζί με τους γιους τους, Ουίλιαμ και Χάρι. 

Η 25χρονη τότε Νταϊάνα είχε αρνηθεί τις φήμες, ωστόσο, είπε ότι ο βασιλιάς ήταν «γοητευτικός» και πως θα μπορούσε να είναι «λίγο προσεκτικός».
 
Η συγγραφέας αναφέρει ότι ήταν πάντοτε κοινό μυστικό στη Μαδρίτη ότι ο βασιλιάς είναι «ενθουσιώδης γυναικάς» και πως η μόνη γυναίκα με την οποία δεν περνούσε ποτέ τον χρόνο του ήταν η σύζυγός του, Σοφία. Μάλιστα, το 2012 έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι δεν μοιραζόταν το ίδιο κρεβάτι τα τελευταία 35 χρόνια!

Μια εκδρομή στο Τολέδο «μόνο για άντρες» φέρεται να ήταν η αρχή των προβλημάτων του βασιλικού ζεύγους. Όταν όμως η Σοφία αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και να τον επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής με τα παιδιά τους, τσάκωσε στα πράσα τον σύζυγό της με μία σταρ του ισπανικού κινηματογράφου.

Ακόμα και στο ταξίδι του στη Μποτσουάνα πριν από δυο χρόνια, τον Χουάν Κάρλος συνόδευε η 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό πολλά χρόνια.