ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

2 Σεπ 2014

Μάθημα ζωής από έναν άνδρα που γεννήθηκε με το κεφάλι ανάποδα
Μαθήματα ζωής παραδίδει ο Κλαούντιο Βιέρα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που...αντιμετωπίζει, παραμένει αισιόδοξος και δυνατός. 

Ο 37χρονος άνδρας από το Μόντε Σάντο της Βραζιλίας, όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται γεννήθηκε με το κεφάλι ανάποδα, εξαιτίας μια σπάνιας πάθησης η οποία μεταξύ άλλων, του παραμόρφωσε και τα άκρα.

Η ζωή του φέρθηκε σκληρά από την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε στον κόσμο, αφού οι γιατροί πρότειναν στην μητέρα του να σταματήσει να τον θηλάζει, μιας και δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει.

Ο Κλαούντιο διέψευσε τους γιατρούς, καθώς κατάφερε να φτάσει τα 37, αλλά και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, η θέληση για ζωή είναι τόσο μεγάλη που κατάφερε να σπουδάσει λογιστική στο Πανεπιστήμιο, ενώ μπορεί να ανοίγει την τηλεόραση, να μιλά στο κινητό, να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, αλλά και να γράφει χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια φίλων και συγγενών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε: «Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος»! Τέλος, με αρκετή δόση χιούμορ τόνισε πως δεν βλέπει τα πράγματα… ανάποδα.