ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

18 Οκτ 2014

ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΛΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ταξιδιώτης από την Ακτή του Ελεφαντοστού που κατέβηκε στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν, μεταφέρθηκε για νοσηλεία με υποψία για έμπολα (Το Διεθνές Αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν (τουρκικά: Sabiha Gökçen, IATA: SAW, ICAO: LTFJ) είναι ένα από τα αεροδρόμια που εξυπηρετούν την Κωνσταντινούπολη. Έχει ονομαστεί από την Σαμπιχά Γκιοκτσέν, την πρώτη γυναίκα πιλότο πολεμικού αεροσκάφους στην Τουρκία. Βρίσκεται στην Ασιατική πλευρά της πόλης.)

fft81_mf2494379

Επιβάτισσα από την Ακτή του Ελεφαντοστού σε αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν, μεταφέρθηκε με υποψία για έμπολα στα επείγοντα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Μαρμαρά στο Πέντικ. Τα επείγοντα του νοσοκομείου έκλεισαν και τέθηκαν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τον τουρκικό εναέριο χώρο, μια επιβάτισσα παρουσίασε πυρετό και τάση για εμετό και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, καθώς υπήρξε υποψία για κρούσμα έμπολα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στα επείγοντα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Μαρμαρά στο Πέντικ. Αμέσως εκκενώθηκαν τα επείγοντα, ενώ οι ασθενείς που βρισκόταν εκεί μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία. Μοιράστηκαν επίσης μάσκες στο προσωπικό του νοσοκομείου.

www.romioi.com