ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

26 Οκτ 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Θεωρώ υπεύθυνη την κυβέρνηση που ανέχεται τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σσ. Οι περισσότεροι φόροι στο χειρότερο και πιο διεφθαρμένο κράτος)

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε ξανά στα… πακιστανικά και τα κινέζικα τηλέφωνα, κάνοντας λόγο για ακόμη μια νίκη που έκλεψαν από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι είδαν το ματς και είδαν τι έγινε. Άλλη μια νίκη έχει κλαπεί. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με ήθος και αρχές να χτίζει μια ομάδα, αφού αποδίδει η δουλειά και τα παιδιά προσπαθούν. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί άλλη τακτική. Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ με πακιστανικά και κινέζικα τηλέφωνα.

Θα επιμείνουμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Θεωρώ υπεύθυνη την κυβέρνηση που ανέχεται τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η κατάσταση ανομίας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η διαιτησία δεν ήταν η καλύτερη».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε παρέμβαση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ όπου μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι:

«Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσιά. Είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα.

Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας, θα τους είχαμε πατήσει όπως και πέρυσι. Η Κυβέρνηση είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις.

Για να νικήσουν, πρέπει να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να μιλάνε με πακιστανικά τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ».