ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

23 Οκτ 2014

Όλο και περισσότερο μπαίνει η Τουρκία στα ύδατα της (Ελεύθερης) Κύπρου ενώ η Ελλάς ... καθεύδει

Αεροσκάφος (βλέπε εικόνα) έπεσε κοντά στην περιοχή που παρανόμως δέσμευσε η Τουρκία. Όλο και περισσότερο μπαίνει η Τουρκία στα ύδατα της (Ελεύθερης) Κύπρου ενώ η Ελλάς ... καθεύδει

Εντοπίστηκαν και ανασύρονται τα συντρίμμια του δικινητήριου αεροσκάφους με δύο επιβαίνοντες, το οποίο απογειώθηκε χθες από την Πάφο με προορισμό τη Βηρυτό. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των δύο επιβαινόντων. Τα συντρίμια ανευρέθηκαν στη θαλάσσια περιοχή 40 ναυτικά μίλια μακριά από τη Λάρνακα.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Πάφου με προορισμό τη Βηρυτό. Καθοδόν προς την πρωτεύουσα του Λιβάνου, και ενώ πετούσε σε ύψος 9.000 ποδών και απόσταση 45 ναυτικών μιλίων από την θάλασσα, έκανε επαναστροφή. Ωστόσο, ελάχιστο χρόνο μετά το αεροσκάφος πετούσε στα 6.500 πόδια ύψος και αμέσως μετά χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή στην οποία χάθηκε το σήμα του αεροσκάφους από τα ραντάρ, συμπίπτει με την νότια πλευρά της ζώνης που δέσμευσε η Τουρκία για τις παράνομες έρευνες.

Ο χάρτης δείχνει το σημείο όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια.

www.romioi.com