ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

2 Φεβ 2015

techno-romioi: To Foursquare του Facebook Το Facebook iOS app εγκαινιάζει μία νέα λειτουργία που μας συνδέει με τον κόσμο γύρω μας, την ”Place Tips”, που θυμίζει το γνωστό σε όλους Foursquare.

Η "Place Tips" βοηθάει τους χρήστες να ενημερώνονται για κάποια μέρη μέσω των συστάσεων ή μη, των δικτυακών φίλων που τα έχουν ήδη επισκεφτεί (τοποθεσίες, πάρκα, εστιατόρια, καταστήματα, κτλ.).

Η λειτουργία του Facebook θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, θα μας εξοικονομήσει χρόνο και θα μας γλιτώσει από τις άσκοπες, άκυρες εξόδους. 

Βασική προϋπόθεση η εμπιστοσύνη στην κριτική και στις αμερόληπτες απόψεις των φίλων μας. 

Κάποιες επιπλέον πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μπορούμε να πάρουμε σχετίζονται με τα δημοφιλή στοιχεία ενός τόπου και τις επερχόμενες εκδηλώσεις σε αυτόν. 

Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε το πότε θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία έτσι, ώστε να λάβετε ή να αποκρύψετε συμβουλές σχετικά με συγκεκριμένες θέσεις. 

Επιπλέον, οι συμβουλές εμφανίζονται μόνο, εάν έχετε δώσει την άδεια στο Facebook για να αποκτήσει πρόσβαση στην τοποθεσία μέσω του τηλεφώνου σας. 

Η "Place Tips" έχει ήδη ενεργοποιηθεί σε επιλεγμένους χρήστες στην Νέα Υόρκη και αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.