ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

1 Απρ 2015

Στο έλεος των Αναρχικών τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας. Συνεχίζεται η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο ΑΘηνών από τους Αναρχικούς - Εκδιώχθηκαν από τα Προπύλαια πανεπιστημιακοί

Ύστερα από την ιδιαίτερη περιποίηση και τα "καλλιτεχνικά δημιουργήματα" των Αναρχικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, βλέπε http://www.romioi.com/2015/03/m.html οι Αναρχικοί αποφάσισαν να μην αφήσουν παραπονεμένο το άλλο κορυφαίο ΑΕΙ της χώρας δηλ. το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δείτε πως το κατάντησαν (Για τα αιτήματα τους επισκεφτείτε  http://www.romioi.com/2015/03/m.html  )

Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΕΚΠΑ -  Εκδιώχθηκαν από τα Προπύλαια πανεπιστημιακοί
Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη της πρυτανείας του πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ επεισοδιακή αποδείχθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πανεπιστημιακών στα Προπύλαια καθώς εκδιώχθηκαν, όπως καταγγέλλουν, προς την πλατεία Κοραή από ομάδες αντιεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο. 

Η συγκέντρωση των πανεπιστημιακών πράγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα των πρυτανικών αρχών του ΕΚΠΑ. Ωστόσο, τα περίπου εκατό μέλη ΔΕΠ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα βρέθηκαν αντιμέτωπα με αντιεξουσιαστές που τους υποχρέωσαν να αποχωρήσουν από τα Προπύλαια, με συνθήματα και ύβρεις.