ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

17 Ιουν 2015

O προκλητικός και εμπρηστικός δημοσιογράφος Τάκης Τσουκαλάς δέχτηκε επίθεση από 15 αγνώστους και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

O προκλητικός και εμπρηστικός δημοσιογράφος Τάκης Τσουκαλάς δέχτηκε επίθεση από 15 αγνώστους και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.  Το romioi.com εκφράζει ανθρωπίνως την συμπάθεια προς τον Τσουκαλά και του εύχεται περαστικά συστήνοντας του ταυτόχρονα να εγκαταλείψει την επί χρόνια απαράδεκτη χυδαιότατη εκπομπή του στην οποία βρίζει με τα πιο χυδαία, εμετικά, βαριά και πεζοδρομιακά λόγια όλες τις ομάδες και τους οπαδούς τους (πλην της δικής του)! (για όσους δεν ξέρουν το ποιον του Τάκη Τσουκαλά μια απλή έρευνα στο youtube είναι αρκετή)


Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ.

Άγνωστοι (περίπου 15 μηχανάκια!) έστησαν ενέδρα στον Τάκη Τσουκαλά χθες μετά την τηλεοπτική του εκπομπή και τού επιτέθηκαν.


Λίγο πριν από το σπίτι όπου διαμένει, αυτοκίνητα και μηχανές του έκοψαν τον δρόμο και τον εγκλώβισαν. Σκοπός τους ήταν να τον χτυπήσουν άσχημα στο πρόσωπο, με άγνωστες συνέπειες.

Ευτυχώς γείτονες αντιλήφθηκαν γρήγορα το σκηνικό και έτρεψαν, με τις φωνές τους και όχι μόνο, σε φυγή τους δράστες. Μάλιστα, όπως λέγεται, κατάφεραν και συγκράτησαν πινακίδες αυτοκινήτων αλλά και δίκυκλων των ανθρώπων που έστησαν αυτή την ενέδρα με συνέπεια η αστυνομία να βρίσκεται στα ίχνη τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν και βίντεο της ενέδρας από τους αυτόπτες μάρτυρες, όχι μόνο σημειωμένοι αριθμοί πινακίδων των οχημάτων.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή με σκούπα στο χέρι.

Η αίσθηση που αφήνει το συμβάν είναι ότι πρόκειται για οργανωμένη ενέδρα, όχι οπαδών, αφού είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και χτυπούσαν με συγκεκριμένο στόχο.

Ο Τάκης Τσουκαλάς νοσηλεύθηκε για τις πρώτες βοήθειες, αφού είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα.