ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

20 Ιουν 2015

Ανδρέας Μπάρκουλης. O Ανδρέας της καρδιάς μας, ξαναπαντρεύτηκε σε ηλικία 79 χρονών. Ίσως στην μεταμοντέρνα εποχή μας η νεότητα αρχίζει στα 80. Όλα τα προηγούμενα είναι μια απλή παρατεταμένη ... εφηβεία.

Ανδρέας Μπάρκουλης. O Ανδρέας της καρδιάς μας, ξαναπαντρεύτηκε σε ηλικία 79 χρονών. Ίσως στην μεταμοντέρνα εποχή μας η νεότητα να αρχίζει στα 80. Όλα τα προηγούμενα είναι μια απλή παρατεταμένη ... εφηβεία. 


Ένας ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε είτε σαν ζεν πρεμιέ, είτε σε ταινίες σοβαρές και δραματικές, είτε και σε κωμωδίες. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο γόης του ελληνικού σινεμά δεν το βάζει κάτω. "Κορίτσια! Ο Μπάρκουλης" λέγανε στην Αθήνα του '50 και το '60 και όλες γυρίζανε το κεφάλι τους. Ε, να που ο Ανδρέας Μπάρκουλης έκανε πραγματικότητα τη μεγάλη του επιθυμία και παντρεύτηκε την αγαπημένη της καρδιάς του, Μαρία Μπάρκουλη. Οι δυο τους είχαν ενώσει τις ζωές τους με πολιτκό γάμο το 2001 και χθες, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο. Σαν τα ψηλά βουνά, Αντρέα μας. Και φυσικά (να τόχει άραγε το όνομα;) αναπόφευκτα θυμόμαστε και τον άλλον Ανδρέα με αρκετές ομοιότητες με τον Ανδρέα Μπάρκουλη... Αλλά είπαμε, όχι πια πολιτικά στο romioi.com
Nίκος Μαστοράκης
www.romioi.com


Κορίτσια, ο Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε στα 79του ο άλλοτε γόης [photos]