ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

7 Ιουλ 2015

Γυναίκες, μην κρύβετε τα χρόνια σας. 77χρονη δωροδόκησε αστυνομικό για να της αφαιρέσει 10 χρόνια

77χρονη ελληνογαλλίδα, κάτοικος Καλύμνου, μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. 

Προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό με ψευδή στοιχεία γέννησης από το οποίο είχαν αφαιρεθεί δέκα χρόνια και προσέφερε 15.000 ευρώ στον αστυνομικό για έκδοση ταυτότητας.

Προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με ψευδή στοιχεία γέννησης, από το οποίο είχαν αφαιρεθεί δέκα χρόνια και επειδή η απάτη έγινε αντιληπτή, κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων, η 77χρονη προσέφερε σε αστυνομικό του γραφείου έκδοσης ταυτοτήτων το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Η γυναίκα συνελήφθη κατηγορούμενη για πλαστογραφία και απόπειρα δωροδοκίας, ενώ κατασχέθηκαν το πλαστό πιστοποιητικό, καθώς και το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την περίπτωση η 77χρονη να σκόπευε να χρησιμοποιήσει την πλαστή ταυτότητα για συνταξιοδοτικούς λόγους.

www.romioi.com