ΡΩΜΙΟΙ (Γιατί Ρωμιοί)

27 Δεκ 2015

Φρέσκο χρήμα ύψους 60 δις Ευρώ κάθε μήνα σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης έως το Μάρτη του 2017, αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Στη Φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) Ιταλός κ. Mario Draghi δέχεται τις επιπλήξεις του Σόιμπλε (Γιατί;)

Σημειώστε ότι στο λεγόμενο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης ΔΕΝ συμμετέχουν τα Ελληνικά Ομόλογα. Δηλαδή η ΕΚΤ αγοράζει ομόλογα (ύψους 60 δις Ευρώ κάθε μήνα έως το Μάρτη του 2017) από όλες τις χώρες της Ευρωζώνης πλήν της Ελλάδας. Ουσιαστικά ρίχνει φρέσκο χρήμα ύψους 60 δις Ευρώ κάθε μήνα σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης έως το Μάρτη του 2017, αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όμως ή Ελλάδα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη Ύφεση, με ανεργία κοντά στο 30%, με αποπληθωρισμό κοκ. Τι γίνεται εδώ πέρα; Πού πάει η Ευρωζώνη; 

Πώς η Γερμανία πλέον ελέγχει όλη την Ευρωζώνη: 1) Με το νόμισμα ΕΥΡΩ του οποίου έχει το μάνατζμεντ. Η Ευρωπ.Κεντρ.Τράπεζα ελέγχεται στην ουσία από την Μπούτεςμπάνκ της Γερμανίας 2) ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. Κοινώς ... παράγκα στην ποδοσφαιρική ορολογία. Αυτά τα κράτη που η Γερμανία τα ελέγχει πλήρως για να τα θυμόμαστε σας τα λέω ως εξής: Χώρες της Βαλτικής{Λιθουανία, Εσθονία, Λεττονία}, ο Ο-ΦΙ δηλ Ολλανδία Φινλανδία και τα Σλο-Σλο Σλοβενία Σλοβακία. Στην πόρτα του Ευρώ στέκει ένα ακόμα Γερμανο'υ'ποταγμένο έθνος η Τσεχία που μισεί την Ελλάδα και δηλώνει ότι θα μπει μόλις μας ... πετάξουν εμάς έξω. Χάρισμα σου, Τσεχία! Να τη χαιρόμαστε αυτήν την Ενωμένη Ευρώπη χειραγωγημένη πλήρως από το Βερολίνο. Αυτή είναι η ... παράγκα της Ευρώπης. Ας αποφασίσουμε αν είναι αυτή η Ευρώπη μας. Να συμμαχήσουμε αμέσως με Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία κλπ κλπ και να κάνουμε το παιγνίδι τίμιο και σωστό, αλλιώς να φύγουμε. 

www.romioi.com